пʼятницю, 11 листопада 2011 р.

Наречений напрокат, Something Borrowed, 2011

Дарсі (Кейт Хадсон) і Рейчел (Дженніфер Гудвін) - подруги з дитинства. Після однієї вечірки Рейчел опиняється в ліжку з нареченим Дарсі. Кожного дня дата весілля наближається, і хтось має прийняти рішення.

Головна в цій історії - Рейчел. Саме з святкування її 30-ти років розпочинається фільм. Вона вже перейшла той рубіж, за яким люди стомлюються грати роль "хороших" і робити те, що комусь подобається. Адже коли обертаєшся назад -  бачиш, що молодість вже пройшла... І якщо є ще шанс здійснити свої мрії, то це потрібно робити саме зараз. 

І в цей момент важливо не вхопити те, що погано лежить, а зрозуміти, що потрібно саме тобі.

В житті кожної людини також наступає та Межа, коли відбувається переоцінка цінностей, ситуацій, значення тих, чи інших людей у житті. І з'ясовується інколи, що дружби, чи кохання насправді не було... І як не шкода розлучатися з минулим, а треба...

Ось, власне, про що фільм. І це мені сподобалося.

Серед мінусів. Дратувала героїня Кейт Хадсон. Звичайно, Голівуд плодив і більш гротескних героїнь, і я сробую повірити, що такі дурочки справді бувають (просто не в моєму світі), але варто було б додати ще пару рис в її характер, щоб уникнути картонного образу.

Але в цілому мені сподобалося. Навіть дуже непогана мелодрамка. Звісно, для дівчачого перегляду. 

Суб'єктивне враження: 5-/5.

Немає коментарів:

Дописати коментар