неділю, 29 червня 2014 р.

Блондинка в ефірі, Walk of Shame, 2014

"Ганебна прогулянка", або "Блондинка в ефірі" - це саме те, що потрібно зараз наелектризованим дівчаткам, які сивіють від постів у ФБ. 

Я вже думала, що комедійна мелодрама вимерла, як клас, спохабилася на чорний тупий американський гумор, якого я не розумію, розвіяла свої романтичні ідеали тощо. Аж ось такий подарунок! Саме те кіно, коли хочеться відключитися, не думати на якісь серйозні геополітичні теми, і водночас яке не дратує тебе своєю примітивністю.
Навіть добра й вічна ідея в наявності.

Отже, жила-була прекрасна блондинка, але не звичайна, а розумна й скромна телеведуча. І перебувала вона на порозі прекрасних змін у особистому житті і кар'єрі... Але раптом усе полетіло шкереберть, а добрі подруги запропонували "вірний" вихід із ситуації - напитися і розслабитися.

Таким чином за 8 годин до важливої співбесіди вона опиняється на Троєщині у бандитському районі без документів, машини, грошей і телефона у гарненькому жовтому платті.

Легкий фільм, який зачіпає, як мінімум, дві серйозні ідеї:

  • як ми оцінюємо людей за зовнішнім виглядом;
  • і трохи - глибше - як відбуваються революційні зміни у житті. Спершу здається, що ось саме цей життєвий виклик перевертає все життя догори ногами, руйнує стабільне і тихе болітце. Але врешті-решт у підсумку із потрясінь людина виходить сильніша, мудріша і просто інша. Те, що здавалося, учора (тут у буквальному розумінні цього слова) важливим, втрачає свою цінність.
Суб'єктивне враження: 5/5 (у межах жанру, звичайно).
Резюме: для дівчаток і хлопчиків для спільного перегляду, релаксації і хорошого настрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар