понеділок, 2 травня 2011 р.

З дітьми все добре, The Kids Are All Right, 2010

Фільм "З дітьми все добре" (2010) розповідає нам про нетипову каліфорнійську сім'ю: дві мами, дочка і син. Діти у двох мам з'явилися внаслідок штучного запліднення. Звісно, що прийшов час й підліткам Лейзеру і Джоні захотілося дізнатися, хто є їх біологічним батьком. Несподіване знаймоство з татусем порушує хитку сімейну гармонію.

Сюжет є, але він тут не головний. Це кіноісторія повсякденності. Глядачу пропонується переглянути шматок із життя головних героїв.

В принципі, фільм вдався. Але він належить до тієї категорії стрічок, які частіше подобаються критикам, ніж глядачам. Мені ж було всього достатньо.
Зауважу лиш, що цей фільм аж ніяк не чергова муть на тему "як не просто бути лесбі". Ні, це фільм про те, що таке сім'я, кохання і відповідальністьу шлюбі, врешті - що таке бути батьками...
Також важливий момент - на кінопошуку стрічку заявлено як "комедію, драму". Не знаю, що тут знайшли комедійного. Це все таки драма.

Вам може не сподобатися фільм, якщо ви: не любите теми сексуальних меншинств, не любите драм, прагнете видовищності, екшену, закрученого сюжету.

Резюме: для любителів драм для осягнення теми "сім'ї і батьківства".

Немає коментарів:

Дописати коментар