вівторок, 3 травня 2011 р.

Більше ніж секс, No Strings Attached, 2011


Головні герої фільму "Більше ніж секс", Адам і Еммі, знають один одного ще з дитинства. Одного разу між ними трапляється секс. (UPS, так буває з дорослими і не дуже людьми). Їм сподобалося і вони вирішують і далі ним займатися. :)) 

Загвоздка в тому, що Еммі, потрібен тільки секс, тоді як Адам хоче емоційної близькості.

Від прем'єри до прем'єри дівчатка всього світу очікують чергову романтичну мелодраму. Але скидається на те, що Голівуд на даному етапі вичерпав себе в цьому жанрі настільки, що йому не вистачає сили не тільки на  будь-яку оригінальну ідею, а навіть на якісне виконання вже давно обмусоленої.

Я чесно намагалася стежити за тим, що відбувається на екрані. Але на 25-ій хвилині фільму все хороше скінчилося. І якщо до того все йшло, в цілому, жвавенько і інколи бували вдалі жарти, то потім почався театр абсурду.

Як правило, подібні треші витягують виконавці головних ролей, хороші актори, яким просто потрібні гроші. На мій погляд, ні Ештону Катчеру, ні Наталі Портман не вдалося бути хоча б трохи переконливими. Роль Портман, взагалі - ганебна пляма в її кар'єрі. Як казала Фаїна Ранєвская "Деньги просрёш, а стыд останеться". Це про цей випадок. Тому що такого непритомного персонажу, як Емі, потрібно ще пошукати. 
Сценаристи навіть не спробували пояснити глядачу поведінку героїні Наталі Портман. Придумали б якусь моральну травму, чи ще щось.
За це їм врешті-решт гроші платять.

І ще маленьке запитаннячко: навіщо другорядних персонажів робити весь час шаблонно гротескними? Хіба не можуть вони бути просто звичайними людьми? Тільки іншими?

Моя суб'єктивна оцінка: 2 + / 5
Резюме: для істинного відпочинку мозку всім бажаючим. Обережно, він може не повернутися!

Немає коментарів:

Дописати коментар