вівторок, 26 квітня 2011 р.

Історія Аманди Нокс, Amanda Knox: Murder on Trial in Italy, 2011

Вчора переглянула фільм "Історія Аманди Нокс". Прогугливши історію його створення я була надзвичайно здивована, що на політкоректному Заході, який так боїться судових позовів, вийшов такий фільм.

У фільмі розповідається про недавні події 2007 року, які трапилися у Італії. Тоді Аманда Нокс приїхала з США до Італії, а через кілька місяців її арештовують як співучасницю жахливого злочину - вбивства її сусідки по кімнаті - 21 річної британки Мередіт Керчер. Суд в італійському місті Перуджія визнав американку, її коханого італійця Рафаеля Солечіто, і молодого баскетболіста і наркоторгівця Руді Гуеде винними. Аманда нещодавно подала на апеляцію, яку буде розглянуто, як зараз відомо, у травні 2011 року.

Тобто діло ще абсолютно неясне, а фільм уже зняли. :)
Очевидне свідчення браку сценаріїв у Голівуді.

Фільм, слід визнати, хороший. Але надто рано відзнятий....
Я ж до цього абсолютно не чула про цей гучний судовий процес, тому, як наївний глядач, очікувала на розв'язку в кінці. Ясна річ, її просто не могло бути. Адже у цій справі ще багато білих плям.

Виконавиця головної ролі, Хайден Панеттьєрі (на фото справа), викликали двояке враження. З одного боку, зіграла вона добре. Але в тому той справа, що відчуття було того, що вона "просто добре грає". Ну, не віриться, що вона та сама Аманда (див. на фото зліва) Адже якщо безумовних доказів провини Нокс кіт наплакав, то її спосіб життя аж ніяк не ангельський: алкоголь, наркотики, невпорядкований секс.
Натомість, Хайден дівчинка з янгельским обличчям, в центрі скандалу опинялася двічі: коли з'явився трейлер до фільму "Історія Аманди Нокс" і дещо раніше, у 2007 році, коли стала учасником екологічної акції протесту проти полювання на дельфінів у Японії...
Ще вона - подружка Володимира Кличка, але то вже інша історія...

Резюме: дивитись можна, доцільність перегляду - під питанням.

1 коментар:

  1. Нещодавно я прочитала, що Аманду Нокс все-таки виправдали. Дівчина негайно вирушила додому, у Сіетл (США).

    ВідповістиВидалити