понеділок, 19 вересня 2011 р.

Ваша Високість, Your Highness, 2011


Жили-були два принци-брати: один - хоробрий і красивий, інший - просто обкурений придурок. І вирішив прекрасний принц Славій одружитися на визволеній ним прекрасній дівчині, але злий чаклун викрав його наречену, маючи вельми непристойні наміри. Тоді два брати вирушають в подорож, сповнену небезпек і пригод.


А ось інша історія: жили була два актори, які вирішили стати сценаристами (Денні МакБрайд і Бен Бест), і дружили вони з режисером Девідом Гордон Гріном, теж нічим не примітним чуваком, позбавленим смаку і здорового глузду. І ця підступна трійця заманила  у свій проект таких чудових акторів, як Джеймса Франко ("Повстання планети мавп", Медовий місяць Камілли"), Наталі Портман і Зої Дешанель

Я розумію, всім хочеться відпочити. Наприклад, Наталі Портман останнім часом тільки те й робить. Схоже, їй набридло "серйозне, писхологічне і інтелектуальне" кіно. І якщо "Тор" вийшов ще нічогеньким, то " Ваша високість" і "Більше ніж секс" - просто їй не пасують.

"Ваша високість" - фільм, що претендує на статус комедії. Комічного ефекту творці фільму вирішили досягти за допомогою неймовірної кількості пошлятини. Я не ханжа, але це було просто не смішно.

Втім, те, що я натрапила все-таки на цей фільм змусило мене задуматися над тим, що не даремно існують титри, у яких вказуються творці фільму. Інколи ця інформація може бути корисною і допомогти уникнути даремної витрати часу і трафіку.

Суб'єктивне враження: 1-/5.
Резюме: Цей фільм можна переглядати лише у формі перемотки. Може бути цікавим лише підліткам чоловічої статі у неадекватному стані.

Немає коментарів:

Дописати коментар