середу, 15 лютого 2012 р.

Прекрасний "принц", Geek Charming, 2011

Дія фільму "Прекрасний "принц" (2011) відбувається у старших класах школи. Ділан Шоунфілд претендує на звання "Принцеси весни". На заваді її перемозі стає не тільки запекла конкуренція, а й її власна пиха і самозакоханість.

Випадок зіштовхує дівчину із "непопулярним" хлопцем, Джошем Роузеном, який пропонує зняти фільм про феномен її популярності. 
Здається, угода може бути взаємовигідною, якщо обоє переборють взаємну антипатію.

Ну, що ж - маємо зразок класичної молодіжної комедії для усіх, хто знаходиться у ранзі старшокласника, чи студента. Або ж того, хто ще морально не виріс із цього віку. Кохання, дружба, добрі вічні цінності, романтика - все присутнє у тому розмірі, що дає можливість поліпшити настрій. Особливо самотнім дівчаткам, які ще знаходяться під враженням від Дня Святого Валентина.

Що приємно подивувало, то це відсутність туалетного гумору. (За винятком одного не зовсім естетичного моменту. Мдя... те, що для американця ніжнозворушливе, для нас може бути непристойне і огидне....)
У фільмі присутній гротеск, але в помірних дозах.

Звичайно, сценарій не демострує чудеса вигадливості і непередбачуваності, але й назвати фільм штамповкою не хочеться.
Ідеально підійде тим, хто точно знає, чого він хоче від кіновечора -  передусім хорошого настрою.

Категорично не раджу дивитися фільм якимсь снобам, які кохаються тільки у арт-хаузі, або ж тим, чия молодість асоціються скоріше із радянською класикою, ніж з "Беверлі-Хілз 90210".

Суб'єктивне враження: 4+/5 (в межах жанру, звичайно).

Немає коментарів:

Дописати коментар