суботу, 24 грудня 2011 р.

Хочу, як ти, The Change-Up, 2011

Мітч і Дейв - друзі з дитинства. Хоча вони дуже різні: Дейв - успішний юрист, Мітч - холостяк, який курить травичку і підробляє у порнофільмах. Звичайно, кожному з них хочеться того, чого нема, і що є у його друга.
Одного вечора вони у не зовсім тверезому вигляді подзюрили у чарівний фонтанчик, який поміняв їх тілами. Головні герої фільму "Хочу, як ти" проходять ряд комічних ситуацій, які притаманні фільмам подібної тематики про обмін тілами.

Як на мій жіночий погляд, фільм не вартий того часу, що я витратила на нього. Тому й у своїй рецензії буду лаконічна, як ніколи. 

Якщо Ви любите багато лайна, нецензурної лексики, згадок про статеві органи, незручні ситуації, які чомусь вважаються дуже смішними в Голівуді, і від яких мені хочеться сховатися під ковдру - це фільм саме для Вас!

P.S. Олівія Уайлд, схоже, не може прийти до тями після того, як до неї постукала слава після зйомок у  "Докторі Хаусі": бере ролі, особливо не перебираючи. Згадаємо, лишень, далекі від високої якості "Ковбої проти прибульців" (2011) та "Вчасно" (2011), а тепер ще й цей "шедевр". 

Немає коментарів:

Дописати коментар