суботу, 31 березня 2012 р.

Пурпурні фіалки, Purple Violets, 2007

Схоже на те, що серіал "Обдарований" (2011) на другий сезон не продовжать. А шкода, бо я за кілька днів стала фанатом Патріка Уілсона. Дуже вже йому личила роль харизматичного, мужнього, стильного, рішучого, впевненого в собі, неймовірно талановитого нейрохірурга... ;)

Ось я й помандрувала по фільмографії цього актора. Натрапила на фільм "Пурпурні фіалки", який на теренах російськомовного кінопростору обізвали "Однокласниками".

Сюжет наступний: два друга, дві подруги - раніше зустрічалися у коледжі. Через десяток років вони зустрічаються знову і глядач має змогу спостерігати за їх любовними перипетіями.

В принципі, ідея для класичної мелодрамки непогана. Але сильно вже реалізація її занудна вийшла, я б сказала "ні риба, ні м'ясо". Узагальнено: фільм показує наскільки безглуздо можуть складатися-розпадатися людські стосунки. 

Навіть і не знаю, що сподвигло мене все ж таки на подвиг додивитися це кіно до кінця. :( Бо навіть Патрік Уілсон був якийсь сірувато-невиразний.
Додавала неприємного присмаку не зовсім, м'яко кажучи, симпатична акторка у головній ролі - Сельма Блер. Думаю, найвдаліший момент у кіно в неї був у "Жорстоких іграх", де її красунчик ГГ-й скинув з ліжка :)

Суб'єктивне враження: 3-/5.
Резюме: дивитися, коли вже зовсім нічого дивитися і взагалі весняний депресняк.

Р.S. Дивіться ліпше Патріка Уілсона у 

Немає коментарів:

Дописати коментар