неділю, 10 грудня 2017 р.

Поки ти спиш, 2017, дорама, Південна Корея

Нам Хон сняться нічні жахіття - майбутнє, яке їй ще жодного разу не вдалося змінити. Дитиною вона так втратила батька, а ось їй уже сниться, що через неї незабаром загине її мама.
Утім, з'ясовується, що вона не єдина, хто бачить віщі сни. Кількох, здавалось би, випадкових людей поєднує те, що вони бачать майбутнє одне одного.
Врешті вони починають допомагати не лише собі, а й іншим людям.

У цій дорамі просто блискуче поєдналося кілька жанрів:
- Мелодраматична складова, у якій психологічно якісно прописані герої і їхні взаємини. Надто тішать лінії про кохання і дружбу.

- Особливо варто відзначити гумор, легкий і добрий. Ніяких вам непристойних гегів нижче пояса.
- Цікавою тут є і містична лінія, це родзинка серіал. Але сюжет настільки вдало побудований, а герої такі живі, що навіть без містики, себто віщих снів, серіал зберіг би свою якість.
- Окрім того, впродовж серіалу головні герої - журналістка, прокурор і поліцейський беруть участь у цікавих розслідувань і судових справах. Тому це саме та дорама, яку можна дивитися удвох.  
А двобій добра і зла тут буде відбуватися і на інтелектуальному рівні, зокрема, у залі суду.

Так, однією із ключових тем - є боротьба добра і зла. Дорама звертається до таких дражливих для корейського і не тільки суспільства, як насильство у родині, донорство органів, корупція чиновників, відповідальність журналістів, насильство старших за рангом над підлеглими тощо.
Дуже рекомендую.
Всього 32 серії чистого задоволення по 30 хв

Немає коментарів:

Дописати коментар