понеділок, 27 червня 2016 р.

В твоїх очах, In Your Eyes, 2014

Як я вже писала, Голлівуд останнім часом не часто тішить якісними мелодрамами, тому вчора для мене приємним відкриттям став фільм "В твоїх очах" (In Your Eyes, 2014).
З дитинства головні герої у певні моменти свого життя відчували один одного, ніби опиняючись тілі іншого. І раптом виявляється, що вони не божевільні, навіть можуть спілкуватися один з одним.

Вони починають ділитися один з одним всяким-різним, дружити і поступово все переростає у щось більше. А тим часом їхнє реальне життя летить у тартарари.

У цьому справді зворушливому і доброму кіно насправді два чуда: безпосередньо ця здатність головних героїв відчувати і чути один одного, і те, що вони один одного знайшли.)

Як правило, я не люблю невдах і дуже боляче сприймаю, коли головні герої починають руйнувати власними руками те, що називається стабільним життям. Навіщо вам ці всі неприємності? - хочеться мені вигукнути у подібних випадках. Але не в цій історії. Хоча головним героям і є чим дорікнути: він, маючи непогані здібності, спаскудив своє життя і побував у в'язниці, вона - закомплексована заміжня жінка, на перший погляд, позбавлена індивідуальності.
Але все перемагає зворушливе відчуття єдності, любові і дружби. :)

Немає коментарів:

Дописати коментар