четвер, 21 липня 2011 р.

В чужому ряду, Changing Lanes, 2002

Нью Йорк, п'ятниця. Дойл Гіпсон (Семюель Л.Джексон) поспішає до суду, щоб відстояти там право бачитися із своїми синами. Гевін Банек (Бен Афлек), успішний адвокат, їде в суд, де вирішується доля фонду, в якому він працює. 
Випадково їх машини зіткнуться, в результаті чого папка Гевіна з цінними документами потрапить до Дойла. А останній - запізниться у суд і його клопотання буде відхилене.

Таким чином випадковість поставить під загрозу найцінніше у їх житті: Гевін може потрапити до в'язниці, Дойл - ніколи не побачитися з дітьми. Випадковість зробить їх смертельними ворогами, ладними на все. 

Глядач побачить лише один день із життя головних героїв. Чи ж будуть вони задоволені, коли врешті отримають те, що хотіли?

Фільм мені надзвичайно сподобався. Він показує нам, як у одній людині чудово співіснують і добро, і зло. Розповідає про шлях до прощення.
Тому в цілому це дуже світлий і добрий фільм.

Дуже цікаво було спостерігати за внутрішніми змінами головних героїв. Як змінювалися їх цінності, як врачали свою важливість речі, такі актуальні ще кілька годин тому.

Суб'єктивна оцінка: 5 / 5.
Резюме: якісний добрий фільм, може сподобатися і дівчаткам, і хлопчикам.

Немає коментарів:

Дописати коментар