понеділок, 2 лютого 2015 р.

Маленька смерть, The Little Death, 2014

Зовсім несподівано натрапила на ось цей дивовижний австралійський фільм "про це". У ньому об'єднано історії сексуальних стосунків кількох пар. Це ідея не нова, але у режисера, сценариста та виконавця однієї з головних ролей красунчика Джошуа Лосуна свій варіант вийшов напрочуд вдало, зворушливо й цікаво.

На щастя, сценарій не потрапив до рук французам, які знімають фільм про кохання, а виходить про секс, грубо й вульгарно. У той час, коли австралійці задумали історію про секс, а точніше про сексуальні збочення, а вийшло про кохання й стосунки.

Дівчина звіряється хлопцю: вона мріє, щоб він її зґвалтував. 
Чоловік має проблеми на роботі, бо отримує сексуальне задоволення від споглядання своєї сплячої дружини і не висипається.
Пара вже 3 роки намагається завагітніти. Їм би дуже допомогло, якби жінка отримувала б оргазм, але... це можливо лише тоді, коли її чоловік плаче.
Чоловік захоплюється рольовими іграми настільки, що втрачає зв'язок із реальністю.
Яка романтична історія може трапитися тоді, коли глухонімий художник захоче секс по телефону?
А по окрузі ходить колишній сексуальний маніяк: він спік тістечка, щоб познайомитися із сусідами і повідомити про своє минуле. Але чи є кому діло до сексуального маніяка за власними проблемами?
  
Чудовий фільм, де гумор, ніжність і тонка психологія сплелися у хороший клубок історій.
Єдина вада - дещо відкрите обірване закінчення фільму.

Суб'єктивне враження: 5/5.
Рекомендація: добре дивитися у парі, абсурдно - з батьками.

Немає коментарів:

Дописати коментар