неділю, 22 квітня 2012 р.

Їх перепутали в роддомі, Switched at Birth, 2011

Коли хворію дивлюся нереальну кількість всіляких фільмів, а найчастіше - серіалів. Останні три дні у мене пройшли під знаком 22-х серій "Їх перепутали в роддомі" (2011). Ну, це звісно, для мене був рекорд...

Коротко про сюжет. В серіалі розповідається про двох дівчат-підлітків, яких перепутали у лікарні. Темноволоса бунтарка Бей Кейніш не дуже вписується у свою благополучну сім'ю. Випадковий тест на групу крові на уроці біології підштовхує з'ясувати причини того, чому її весь час питають, чи вона не прийомна дитина. Таким чином, коли все з'ясовується, у життя сім'ї Кейніш входить Дафна Васкез і її мама-одиначка.


Ну, і далі починається напружено-натхненне з'ясування стосунків, хто кому що винен, хто кого любить, і що робити далі. 
Саме так - суть серіалу полягає у безкінечній черзі проблем у стосунках.  Зовнішніх подій майже не відбувається.

Тому серіал протипоказаний представникам чоловічої статі і людям із браком часу.

Чесно кажучи, не дивилася подібних серіалів у такій кількості ще з школи (пам'ятаєте, "Беверлі Хіллз 90210" ?). А це в дитинство потягнуло. І, дійсно, у тематичній групі вконтакті, я, мабуть, найстарша ;)

На свій захист, і, звісно, серіалу також, можу сказати, що якщо Ви хочете саме такого типу серіальчик для розслаблення мозку, то це те, що Вам потрібно у якісному виконанні. Герої тут цікаві, діалоги не зовсім тривіальні. Серед екзотики - два глухих персонажі. Так що якщо дивитися серіал в оригіналі із субтитрами, можна одночасно вивчити англійську звичайну, і для глухих.

До того ж серіал дуже правильний в сенсі перегляду для підлітків. Головні героїні - дві цнотливі дівчинки, одна з яких займається мистецтвом, інша - спортом, до того ж - відмінниця. 
І, взагалі, після перегляду фільму хочеться і собі мати таку велику-превелику сім'ю з купою дітей. Хороша пропаганда сімейних цінностей.

Суб'єктивне враження: 5/5. (В межах жанру, звичайно!)

Немає коментарів:

Дописати коментар